Survivalrun clinic

Survivalclinic: Maak kennis met de survivalrunning!

Ook dit jaar kunnen deelnemers aan de Pim Mulierloop zich verheugen op een avontuurlijke ervaring dankzij de Survivalrun trainers van Suomi. De Survivalclinic is terug en belooft opnieuw een spannende introductie te zijn tot de opwindende sport van survivalrun.

De clinic omvat een kort parcours dat is ontworpen om deelnemers kennis te laten maken met de opwindende wereld van survivalrun. Het parcours bevindt zich op en rond onze atletiekbaan en beschikt over een prachtige survivalbaan met tal van uitdagende obstakels en onderdelen.

Dit is de ideale gelegenheid om jezelf uit te dagen, je fysieke kracht te testen en je grenzen te verleggen. Of je nu een ervaren survivalrunner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar wat deze sport te bieden heeft, de survivalclinic biedt voor iedereen een geweldige kans om deel te nemen.

De ervaren trainers van Suomi zullen aanwezig zijn om deelnemers te begeleiden en te voorzien van waardevolle tips en technieken om de obstakels te overwinnen. Je zult ontdekken hoeveel plezier het kan zijn om over obstakels te klimmen, touwklimmen te beheersen en aan de monkey bar te hangen, allemaal terwijl je werkt aan je fysieke fitheid en vaardigheden.