Afstanden

Voor iedereen een geschikte afstand

Verken alvast het parcours

1,2 km Kidsrun

Start 10.30 uur

Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een 1,2 km kidsrun op en rond de atletiekbaan van AV Suomi in Santpoort. De allerjongsten mogen natuurlijk hun papa of mama aan de hand meenemen. Hier kun je de route vinden.

10 EM

Start 10.45 uur

De pittige 10 EM (16,1 km) route loopt dwars door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Het parcours is grotendeels verhard maar loopt ook over witte schelpenpaden met uitdagende klimmetjes. De 10 km Pim Mulierloop loopt door het duingebied over verharde paden. Je loopt afwisselend over heuveltjes, door open terrein en door het bos. Onderweg kun je Schotse hooglanders en wilde paarden tegenkomen. Hier kun je de route bekijken en downloaden.

10 km

Start 11.00 uur

De 10 km Pim Mulierloop loopt door het duingebied over verharde paden. Je loopt afwisselend over heuveltjes, door open terrein en door het bos. Onderweg kun je Schotse hooglanders en wilde paarden tegenkomen. Hier kun je de route bekijken en downloaden.

5 km

Start 11.15 uur

Het snelle parcours van de 5 km loopt langs de duinrand en Landgoed Duin & Kruidberg, een bos- en duinrijk landgoed midden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.  Uitstekend voor beginnende hardlopers en ervaren snelheidsjagers. Hier kun je de route bekijken en downloaden.

Om het je makkelijk te maken

Praktisch

Start en finish

De start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Suomi, Kerkpad 59, Santpoort-Noord. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid, OV en parkeergelegenheid

Verzorging

Langs het parcours tref je een aantal verzorgingsposten aan. Op de 10 km is er een waterpost rond het 5 km punt. Op de 16,1 km is er een waterpost bij de 5 km en rond het 11 km punt.

Bereikbaarheid

Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid, OV en parkeergelegenheid.