Veelgestelde vragen

Zijn er tijdslimieten?

Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen de deelnemers van de 5 km na 45 minuten, van de 10 km na 90 minuten en van de 16,1 km na 135 minuten de finish te zijn gepasseerd.

Waar kan ik mijn startnummer ophalen?

Ophalen van het startnummer is mogelijk op zondag 21 april vanaf 09.30 uur tot en met 15 minuten voor de start van je afstand bij het clubgebouw van AV Suomi op het Sportpark Groeneveen. Hier vindt vanaf 09:30 uur ook de na-inschrijving plaats. Dit is mogelijk tot en met 30 minuten voor de start van je afstand. Het startnummer wordt niet toegestuurd.

Krijg ik een medaille?

Zoals je bij de Krinkels Pim Mulierloop gewend bent, ontvang je na afloop een medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering.

Zijn er prijzen te winnen?

Jeugdloop – in de categorie jongens en meisjes een beker voor de nummers 1,2 en 3. Bij de 5 km, 10 km en 10 EM dames / heren een cadeaubon van Run2Day Haarlem voor de nummers 1,2 en 3.

Welke verzorging krijg ik onderweg?

Langs het parcours tref je een aantal verzorgingsposten aan. Op de 10 km is er een waterpost rond het 5 km punt. Op de 16,1 km is er een waterpost bij de 5 km en rond het 11 km punt.

Is er medische hulpverlening aanwezig?

EHBO is aanwezig.

Zijn er toiletten?

Op de start-/finishlocatie zijn toiletten aanwezig.

Kan ik mijn kledingtas inleveren?

Op eigen risico kan de kleding in de kleedkamers worden achtergelaten tijdens de wedstrijd.

Zijn er kleedkamers?

De clubkantine is geopend en het team staat voor de deelnemers en bezoekers klaar! Wij hebben lekkere en gezonde producten in onze sportkantine.

Is de kantine open?

De clubkantine is geopend en het team staat voor de deelnemers en bezoekers klaar! Wij hebben lekkere en gezonde producten in onze sportkantine.

Is na-inschrijving mogelijk?

Het maximaal aantal deelnemers is vastgesteld op 500. Na-inschrijving op de dag zelf is alleen mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. Schrijf je daarom tijdig in om teleurstelling te voorkomen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!