Regen maakt plaats voor de zon

Nog ruim 5 weken te gaan tot de start van de Krinkels Pim Mulierloop. De lente staat voor de deur, en de voorspellingen beloven veel goeds. De periode van overvloedige regen lijkt eindelijk voorbij. De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap. Langs de Krinkels Pim Mulierloop routes komen de bomen tot leven met fris groen blad en zijn de vogels al druk bezig met het bouwen van hun nestjes. 

Door de regen is er geen gebrek aan water langs de route, er zijn prachtige meren ontstaan in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Ook op een paar plekken op de route zijn nog flinke plassen te vinden, maar maak je geen zorgen. De waterstanden zullen langzaam dalen en het water zal geleidelijk verdwijnen naarmate het droge weer aanhoudt. Onze organisatie houdt dit nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat de route veilig en plezierig blijft voor alle deelnemers.

Laat de lente het startschot zijn en bereid je voor op een prachtige Krinkels Pim Mulierloop door je loopschoenen tevoorschijn te halen, je beste outfit te kiezen en je alvast in te schrijven via www.inschrijven.nl